Βλέπετε 1–15 από 18 αποτελέσματα

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led 54W Φυσικό Λευκό Verdi Viokef

305,50
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led 54W Φυσικό Λευκό Verdi Viokef, σε Μοντέρνο Σχεδιασμό, από Αλουμίνιο σε Μαύρο Χρωματισμό. Ο φωτισμός μπορεί να είναι άμεσος (downward led) ή έμμεσος (inside led).  

Πλαφονιέρα Οροφής Led Grant Viokef

168,30
Μεταλλικό LED φωτιστικό σε μαύρο με καφέ εσωτερικά και ακρυλικό

Γραμμικό Φωτιστικό Led Οβάλ 36W Spotlight

15,00
Γραμμικό Φωτιστικό Led Οβάλ 36W Spotlight. Στηρίζεται με βίδες, δεν διαθέτει διακόπτη και η παροχή του καταλήγει σε διπολικό καλώδιο. Ιδανικό για κάτω από ντουλάπια κουζίνας, βιβλιοθήκες και γραφεία.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led λευκό ή μαύρο Zambelis

229,71
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, με δυο κύκλους από αλουμίνιο σε λευκό και μαύρο χρώμα με κάλυμμα από σιλικόνη. Οι κύκλοι διαθέτουν ενσωματωμένο φωτισμό Led  και το φωτιστικό έχει την δυνατότητα να ρυθμιστεί στο ύψος που επιθυμείτε.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Ράγα Zambelis

411,06
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, με μεταλλική ράγα σε χρυσό χρώμα γύρω από την οποία τυλίγεται ένας εύκαμπτος φωτεινός σωλήνας από σιλικόνη. Έχει την δυνατότητα να ρυθμιστεί στο ύψος που επιθυμείτε.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis

411,06
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, μεταλλική στρογγυλή βάση σε χρυσό χρώμα γύρω από την οποία τυλίγεται ένας εύκαμπτος φωτεινός σωλήνας από σιλικόνη. Έχει την δυνατότητα να ρυθμιστεί στο ύψος που επιθυμείτε.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis

435,24
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis, εξάφωτο σε μοντέρνο στυλ, από μέταλλο, αλουμίνιο και ακρυλικό, με μαύρη βάση και κυκλικές σφαίρες με χρυσές λεπτομέρειες και δυνατότητα κίνησης.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led 20128 Zambelis

278,07
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής  Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένο Led. H βάση του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ακρυλικό σε μαύρο χρώμα. Αποτελείται από μια κυλινδρική μπάρα και έναν κύκλο που την περιβάλλει.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led λευκό ή μαύρο Zambelis

309,50
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής  Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένο Led. H βάση του είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ακρυλικό σε λευκό ή μαύρο χρώμα.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Γραμμικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led λευκό ή μαύρο χρώμα Lucas

59,00
Γραμμικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Lucas, σε μοντέρνο στυλ, σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Cozi Viokef

431,50
Κρεμαστό φωτιστικό οροφής Cozi Viokef, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένο LED, σε λευκό χρώμα.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Verdi Viokef

305,50
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Viokef, σε μίνιμαλ στυλ, μεταλλικό σε μαύρο.