Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Απλίκα Τοίχου Led 4W SMD Θερμό Λευκό Spotlight

20,40
Απλίκα Τοίχου Led 4w Smd Θερμό Λευκό, αλουμίνιο σε λευκό χρώμα. Έχει φωτισμό πάνω- κάτω.

Απλίκα Led Εξωτερικού Χώρου 4W SMD Φυσικό Λευκό Spotlight

24,00
Απλίκα Led Εξωτερικού Χώρου 2x4W Smd Φυσικό Λευκό σε μαύρο χρώμα.

Απλίκα Τοίχου Led Εξωτερικού Χώρου Zambelis Lights

30,23
Απλίκα Τοίχου Led Εξωτερικού Χώρου Zambelis, με φωτισμό διπλής κατεύθυνσης, σε μοντέρνο στυλ, από πλαστικό(ABS) σε λευκό χρώμα.

Γραμμικό Φωτιστικό Led Slim 4W Spotlight

6,80
Γραμμικό Φωτιστικό Led Slim 4W Spotlight, από μέταλλο σε λευκό χρώμα. Στηρίζεται με βίδες, δεν διαθέτει διακόπτη και η παροχή του καταλήγει σε διπολικό καλώδιο. Ιδανικό για κάτω από ντουλάπια κουζίνας, βιβλιοθήκες και γραφεία.

Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led Dimmable Mε Βάση Ασύρματης Φόρτισης Spotlight

34,50
Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led Spotlight, με κινούμενη κεφαλή για ρυθμίσετε την κλήση του φωτισμού όπως ακριβώς επιθυμείτε, από μέταλλο σε μαύρο χρώμα. Το φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία ασύρματης φόρτισης για τηλέφωνα και θύρα Usb. Διαθέτει τεχνολογία dimmer αφής ώστε το φωτιστικό να αναβοσβήνει απλά με ένα άγγιγμα και να παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας του χρώματος φωτισμού από θερμό λευκό φως (3000K) σε φυσικό λευκό φως (4000K) σε διαφορετικά επίπεδα.

Απλίκα Led Εξωτερικού Χώρου Quadro Viokef

46,10
Απλίκα Led Εξωτερικού Χώρου Quadro Viokef, σε μοντέρνο στυλ, με φωτισμό διπλής κατεύθυνσης, από αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα. Έχει δυνατότητα κίνησης σε γωνία κλίσης 350°.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου-Μολυβοθήκη Led μαύρο ή λευκό Spotlight

17,50
Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led Spotlight, με περιστρεφόμενη κεφαλή και κινούμενο σκελετό, από μέταλλο με πλαστικές λεπτομέρειες σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Διαθέτει διακόπτη On/Off και πρακτική μολυβοθήκη στη βάση του.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led μαύρο ή λευκό Spotlight

19,00
Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led Spotlight, μεταλλικό με περιστρεφόμενη κεφαλή και κινούμενο σκελετό σε μαύρο και λευκό χρώμα. Το φωτιστικό διαθέτει διακόπτη On/Off.

Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led ασημί ή λευκό Spotlight

18,00
Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led Spotlight, μεταλλικό με περιστρεφόμενη κεφαλή και κινούμενο σκελετό σε ασημί και λευκό χρώμα. Τοποθετείται με κλιπ για εξοικονόμηση χώρου και διαθέτει διακόπτη On/Off.