Βλέπετε 1–15 από 17 αποτελέσματα

Λάμπα Led A60 E27 18W Ψυχρό Λευκό VK

3,98
Λάμπα Led A60 E27 18W Ψυχρό Λευκό VK *Η τιμή αφορά 1 τεμάχιο

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led 32W Θερμό ή Φυσικό Λευκό Verdi Viokef

267,90
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led 32W Θερμό ή Φυσικό Λευκό Verdi Viokef, σε Μοντέρνο Σχεδιασμό, από Αλουμίνιο σε Μαύρο Χρωματισμό. Ο φωτισμός μπορεί να είναι άμεσος (downward led) ή έμμεσος (inside led).  
Swatch image Λευκό
Χρυσό

Φωτιστικό Οροφής Led λευκό, χρυσό και μαύρο Zambelis Lights

191,02215,20
Φωτιστικό Οροφής Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένο φωτισμό Led, από αλουμίνιο σε λευκό, χρυσό ή μαύρο χρώμα, με δυο τετράγωνα για ομοιόμορφο φωτισμό σε όλο το χώρο σας. Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτισμού με συμβατό dimmer.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Απλίκα Τοίχου Led λευκό ή μαύρο Zambelis Lights

114,86
Απλίκα Τοίχου Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένο φωτισμό Led, από αλουμίνιο, σιλικόνη και μέταλλο σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis

181,35
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, από αλουμίνιο με ακρυλικό κάλυμμα σε χρυσό χρώμα. Έχει την δυνατότητα να ρυθμιστεί στο ύψος που επιθυμείτε.

Φωτιστικό Οροφής Led Denis Viokef

262,30
Φωτιστικό Οροφής Led Denis Viokef, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένα σποτ τα οποία αλλάζουν κατεύθυνση, μεταλλικό σε μαύρο χρώμα. Οι δύο πηγές φωτισμού μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν ταυτόχρονα ή ξεχωριστά.

Φωτιστικό Οροφής Led Sofi Viokef

173,90
Φωτιστικό Οροφής Sofi Viokef, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένο Led, μεταλλικό σε μαύρο χρώμα.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Denis Viokef

143,80
Το μονόφωτο Sigma με τον αξεπέραστο κυκλικό σχεδιασμό του, είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την μοντέρνα αισθητική. Το μοναδικό ύφος του, υπόσχεται να δώσει στυλ στον χώρο σας.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Denis Viokef

155,10
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Denis Viokef, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένο Led, μεταλλικό σε μαύρο χρώμα.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Berlin Viokef

177,70
Το φωτιστικό Berlin, είναι ιδανικό για όσους τολμούν να βρίσκονται μπροστά από την εποχή τους. Απόλυτα μοντέρνο φωτιστικό, σε κυκλικό σχεδιασμό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει απαρατήρητο.

Φωτιστικό Οροφής Led Berlin Viokef

181,40
Το φωτιστικό οροφής Berlin, είναι ιδανικό για όσους τολμούν να βρίσκονται μπροστά από την εποχή τους. Απόλυτα μοντέρνο φωτιστικό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει απαρατήρητο.