Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Με Τσιμπίδα Led λευκό Spotlight

12,00
Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led Spotlight, με κινούμενο σκελετό, πλαστικό σε λευκό χρώμα. Το φωτιστικό τοποθετείται με κλιπ στο γραφείο και διαθέτει διακόπτη On/Off.
Διακόπτης | Dimmable Battery 5V - 1A | 1200 mAh

Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου Led Αφής Dimmable Spotlight

5,90
Φωτιστικό Γραφείου Αφής για Notebook ή Laptop Dimmable Spotlight, με ενσωματωμένο φωτισμό Led , από πλαστικό σε λευκό χρώμα. Το φωτιστικό για Notebook μπορείτε να το χρησιμοποιήστε για φωτισμό σε φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές, ώστε να είναι εύκολη η χρήση του πληκτρολογίου και το διάβασμα των εγγράφων. Ο εύκαμπτος βραχίονας επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή, τον στρίβετε όπως σας εξυπηρετεί και έχετε το φως σε οποιαδήποτε γωνία θέλετε και κάνει ευκολότερη την βραδινή εργασία σε χώρους με ανεπαρκή φωτισμό. Απαιτεί θύρα Usb.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led λευκό ή μαύρο Zambelis Lights

87,0589,47
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, από αλουμίνιο σε λευκό ματ ή μαύρο ματ χρώμα. Διαθέτει καλώδιο για να ρυθμίσετε το φωτιστικό στο ύψος που επιθυμείτε.

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis Lights

108,81
Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, από αλουμίνιο σε λευκό ματ χρώμα. Διαθέτει καλώδιο για να ρυθμίσετε το φωτιστικό στο ύψος που επιθυμείτε.

Απλίκα Τοίχου Led Moby Viokef

65,60
Η στρογγυλή απλίκα διαβάσματος Moby σε λευκό, με επιπλέον περιστρεφόμενο φωτιστικό στοιχείο και δύο διακόπτες-για το σποτ και για τον έμμεσο φωτισμό- αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Απλίκα Τοίχου Χωνευτή Led Emma λευκό ή μαύρο Viokef

31,80
Η χωνευτή απλίκα διαβάσματος Emma σε λευκό ή μαύρο, και με περιστρεφόμενο φωτιστικό στοιχείο, αποτελεί μια κλασική επιλογή για τον χώρο σας.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Απλίκα Τοίχου Led Ivor λευκό ή μαύρο Viokef

50,60
Απλίκα Τοίχου Led Ivor Viokef, σε μοντέρνο στυλ, μεταλλική σε λευκό και μαύρο χρώμα.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Απλίκα Τοίχου Led Emma λευκό ή μαύρο Viokef

32,90
Η απλίκα διαβάσματος Emma σε λευκό ή μαύρο, και με περιστρεφόμενο φωτιστικό στοιχείο, αποτελεί μια κλασική επιλογή για τον χώρο σας.