Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Λάμπα Led R7s Filament 13W Ψυχρό Λευκό

7,98
H λάμπα προσομοιώνει τη μορφή νήματος κάνοντάς την ιδανική επιλογή για την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου σας σε πιο retro στυλ. Το ψυχρό λευκό χρώμα που διαθέτει η λάμπα θα προσδώσει μια "καθαρή" αίσθηση στο χώρο σας κάνοντας την ιδανική επιλογή για κουζίνες, μπάνια και εξωτερικούς χώρους.

Λάμπα Led R7s Filament 13W Φυσικό Λευκό

7,98
H λάμπα προσομοιώνει τη μορφή νήματος κάνοντάς την ιδανική επιλογή για την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου σας σε πιο retro στυλ. Το φυσικό λευκό χρώμα που διαθέτει η λάμπα θα προσδώσει μια "καθαρή" αίσθηση στο χώρο σας κάνοντας την ιδανική επιλογή για κουζίνες, μπάνια και εξωτερικούς χώρους.

Λάμπα Led R7s Filament 13W Θερμό Λευκό

7,98
H λάμπα προσομοιώνει τη μορφή νήματος κάνοντάς την ιδανική επιλογή για την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου σας σε πιο retro στυλ. Το θερμό λευκό χρώμα που διαθέτει η λάμπα θα προσδώσει μια "καθαρή" αίσθηση στο χώρο σας κάνοντας την ιδανική επιλογή για κουζίνες, μπάνια και εξωτερικούς χώρους.

Απλίκα Τοίχου Led Zambelis Lights

162,01
Απλίκα Τοίχου Zambelis, σε μοντέρνο στυλ, με ενσωματωμένο φωτισμό Led, από αλουμίνιο και μέταλλο σε λευκό ματ και μαύρο χρώμα.
Swatch image Λευκό
Μαύρο

Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Led Pixie λευκό ή μαύρο Viokef

110,00
Κρεμαστό φωτιστικό οροφής Pixie Viokef, σε μίνιμαλ στυλ, με ενσωματωμένο Led, σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Απλίκα Led Εξωτερικού Χώρου Spotlight

12,65
Απλίκα Led Εξωτερικού Χώρου Spotlight, σε μοντέρνο στυλ, από πλαστικό σε λευκό χρώμα.